Webportals

Allcom ontwikkelt en beheert een grote diversiteit aan webportals. Deze ‘entreepoorten’ op internet bieden toegang tot een gebruiksvriendelijk overzicht van het gehele aanbod aan diensten en producten binnen specifieke vakgebieden en branches. Onze webportals zijn uitstekend te vinden en dragen krachtige namen als Fietsreizen.nl, Zwerftochten.nl, Schildersbedrijven.nl, Architechtenbureaus.nl en Voordeligvliegen.nl

Mede omdat wij permanent adverteren voor onze online toegangspoorten, zijn de bezoekersaantallen hoog. De vermelding van uw website en/of het plaatsen van uw producten of diensten op één van onze webportals vergroten de vindbaarheid en de digitale etalage van uw bedrijf aanzienlijk.

Voorbeelden van onze portals zijn:

Fietsreizen.nl
Zwerftochten.nl
Voordeligvliegen.nl

NOG BETER GEVONDEN WORDEN

Al sinds 1999 zijn wij consumenten en opdrachtgevers behulpzaam bij hun zoektocht naar het door hen gewenste aanbod. Zo brengen wij klanten en bedrijven sneller met elkaar in contact. Bent u tevreden met uw presentatie op internet, maar maakt u zich toch zorgen over uw vindbaarheid? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen samen met u strategieën ontwikkelen en in de praktijk brengen om nog beter gevonden te worden.