Websites en Webshops

U wilt een website die in overeenstemming is met uw uitstraling. En u wilt dat uw boodschap helder en duidelijk naar voren komt. Uw wensen staan voorop. U bepaalt hoe u zich wilt presenteren op uw website. Daar bouwen wij op voort met onze deskundigheid. Wij luisteren goed naar uw verhaal en naar uw eisen. Die vertalen wij in de juiste oplossing die precies bij u past. Simpel en gedegen, of uitgebreid met tal van toepassingen.

U kunt ervoor kiezen om zelf materiaal aan te leveren, maar wij kunnen u ook helpen met tekst, beeld en geluid. Allcom beschikt over een netwerk van specialisten zoals tekstschrijvers, fotografen, filmers en musici om uw boodschap zo doelgericht mogelijk over te brengen. Die mooie website bouwen we graag voor u en in ieder geval voegen we daar aan toe dat u snel gevonden wordt. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de registratie van uw domeinnaam, voor de hostingfaciliteiten en desgewenst voor een SSL-certificaat. U heeft er dus verder geen omkijken naar.

Voor de webshop die we voor u kunnen ontwikkelen, hanteren we dezelfde uitgangspunten. De klant moet moeiteloos uw online winkel kunnen vinden. Een logische structuur en een duidelijke navigatie zorgen ervoor dat de consument ontspannen zijn keuze kan maken uit uw aanbod. En vervolgens zonder vraagtekens in het hoofd kan bestellen en betalen.